XX | Hero | VI24 | New physios of downy mildew in lettuce named

Νέα - 20-07-2023

Ιούλιος 2023: Meeting γεωπόνων και crop specialists της εταιρείας Rijk Zwaan Hellas

Στην Πρέβεζα και στο Συρράκο Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, όπως κάθε χρόνο, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου ένα από τα meetings των γεωπόνων και των crop specialists της εταιρείας μας.

Αγορά και νέα υβρίδια

Οι συζητήσεις για τα νέα υβρίδια, τις νέες τάσεις στην αγορά, τη θέση της εταιρείας στην αγορά, τα σχέδια και τις προβλέψεις για το μέλλον μονοπώλησαν τη συνάντηση. Η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των γεωπόνων μας από όλη την Ελλάδα ήταν πολύ εποικοδομητική.

Επισκέψεις σε καλλιέργειες

Από μία τέτοια συνάντηση δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι επισκέψεις σε καλλιέργειες τομάτας και αγγουριού στην Πρέβεζα. Οι παραγωγοί και πελάτες μας αντάλλαξαν απόψεις με τους ειδικούς μας και εξέφρασαν απορίες και σκέψεις.

Μια ξεχωριστή εμπειρία

Παράλληλα με τις συζητήσεις και τις επισκέψεις σε καλλιέργειες, πραγματοποιήσαμε σαν ομάδα και μια πεζοπορία από το μονοπάτι στο Συρράκο προς το χωριό Καλαρρύτες.Η διαδρομή όμως rafting που πραγματοποιήσαμε στον Άραχθό ποταμό από τη γέρφυρα της Πολιτσάς έως την γέφυρα Πλάκας (το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια), ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Η διαδρομή συνδύαζε άγριο τοπίο, πολλές πηγές και καταρράκτες καθώς και το πανέμορφο φαράγγι του Άραχθου.Αποδείξαμε για άλλη μια φορά πώς ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να συνδυαστεί με ξεχωριστές εμπειρίες στις ομορφιές της χώρας μας.