Πιο φρέσκο μαρούλι χάρη στο Knox
Παρουσίαση του Knox™ – ένα φυσικό χαρακτηριστικό που δεν καθυστερεί απλώς τον μεταχρωματισμό στο μαρούλι, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής στο ράφι, αλλά περιορίζει επίσης τη σπατάλη. Με αφετηρία το 2015, προσφέρουμε πλέον μια ολοκληρωμένη γκάμα ποικιλιών μαρουλιού με το χαρακτηριστικό Knox, μεταξύ άλλων τους τύπους Iceberg, Cos, Butter, Salanova και Batavia.
Τα οφέλη του Knox™
Ευχαριστημένοι καταναλωτές
Χάρη στο Knox, το μαρούλι φαίνεται πιο φρέσκο για περισσότερο καιρό.
Παρατεταμένη διάρκεια ζωής στο ράφι
Η επιβράδυνση του αποχρωματισμού στις κομμένες επιφάνειες του μαρουλιού περιορίζει σημαντικά τη σπατάλη.
Μηχανική συγκομιδή
Το Knox διασφαλίζει καθαρό κόψιμο του φρέσκου προϊόντος κατά τη μηχανική συγκομιδή.