Γιατί Rijk Zwaan

Στη Rijk Zwaan βλέπουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες. Προσπαθούμε να διαμορφώνουμε καταστάσεις συμφέρουσες για όλους και μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλη την αλυσίδα αξίας.

Γιατί να γίνεις ένας από τους συνεργάτες της Rijk Zwaan;

Aligning supply and demand
Εξισορρόπηση προσφοράς και ζήτησης

Το δίκτυό μας στον παγκόσμιο τομέα των λαχανικών σας ωφελεί, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και διασυνδέσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Improving production results
Βελτίωση των αποτελεσμάτων παραγωγής

Η επιλογή της σωστής ποικιλίας απαιτεί εξατομικευμένες συμβουλές. Είναι σημαντικό για εμάς οι ποικιλίες μας να έχουν ακολούθως την βέλτιστη απόδοση.

Combining strengths for R&D
Συνδυασμός δυνατοτήτων για Ε&Α

Μετατρέπουμε τις ερευνητικές γνώσεις σε προγράμματα αναπαραγωγής , επιταχύνοντας την ανάπτυξη καινοτόμων ποικιλιών.

Win-win καταστάσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες

Η Rijk Zwaan Hellas προσφέρει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών σπόρων λαχανικών. Ωστόσο, η σχέση με τους πελάτες μας δεν σταματάει στην πώληση του σπόρου. Βλέπουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες μας και προσπαθούμε να χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κέρδους, υπό τη μορφή μακροχρόνιων συνεργασιών.

Όχι απλά μία συνεργασία αλλά

 • Μακροχρόνια συνεργασία
 • Υψηλά ηθικά πρότυπα
 • Win-win καταστάσεις
 • Ανοιχτή επικοινωνία
 • Προσωπική προσέγγιση

undefined

Συμβουλές καλλιέργειας

Η επιλογή της κατάλληλης ποικιλίας απαιτεί εξατομικευμένες συμβουλές. Αυτές οι συμβουλές απαιτούν γνώση σε βάθος των συγκεκριμένων συνθηκών καλλιέργειας και των πιο πρόσφατων εξελίξεων στην αγορά. Οι ειδικοί μας στις καλλιέργειες προτείνουν ποικιλίες μόνο όταν είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για την ιδανική επιλογή για την περίπτωσή σας. Είναι σημαντικό για εμάς οι ποικιλίες μας να δίνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα, γι’ αυτό και αφιερώνουμε αρκετό χρόνο και κόπο στην προσπάθειά μας να μοιραστούμε τις γνώσεις μας.

Τι προσφέρουμε σε εσάς;

 • Έμπειρους ειδικούς στις καλλιέργειες
 • Εξατομικευμένες συμβουλές μέσω της πύλης πελατών Partner RZ
 • Προσκλήσεις για επισκέψεις σε αποδεικτικούς αγρούς και θερμοκήπια
 • Ευκαιρίες ανταλλαγής ιδεών κατά τις τακτικές επισκέψεις στους παραγωγούς
 • Αξιόπιστες πληροφορίες από τους πειραματικούς μας σταθμούς
 • Εξατομικευμένες συμβουλές μέσω του εργαστηρίου χημικών αναλύσεων της Rijk Zwaan Hellas

undefined

Συνεργασία στην αλυσίδα

Όλα τα χαρακτηριστικά των φρούτων και των λαχανικών περιέχονται σε έναν μικροσκοπικό σπόρο: ποιότητα σπόρου, απόδοση, ανθεκτικότητες, ποιότητα καρπού, βελτιωμένη διάρκεια ζωής στο ράφι, χρώμα και γεύση. Τα φρούτα και τα λαχανικά καλλιεργούνται και συγκομίζονται από τους παραγωγούς, υφίστανται επεξεργασία, συσκευάζονται και φτάνουν στον καταναλωτή από τους λιανοπωλητές και τις εταιρείες τροφίμων. Γι’ αυτό τον λόγο οι ειδικοί μας στις καλλιέργειες, το μάρκετινγκ και την αλυσίδα τροφοδοσίας βρίσκονται σε στενή επαφή με όλη την αλυσίδα αξίας.

Τι να περιμένετε από εμάς;

 • Έμπειρους Διαχειριστές Λογαριασμών, αλλά και ειδικούς στο μάρκετινγκ και την αλυσίδα τροφοδοσίας
 • Ένα ευρύ διεθνές δίκτυο εντός της αλυσίδας διακίνησης κηπευτικών
 • Υποστήριξη και τεχνογνωσία για την προμήθεια σπόρων υψηλής ποιότητας
 • Καινοτόμα προϊόντα και ιδέες
 • Ευκαιρίες για άμεση αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές μέσω της πλατφόρμας Love my Salad

Seed quality

Ποιότητα σπόρων

Στη Rijk Zwaan, διαθέτουμε σπόρους για περισσότερες από χίλιες ποικιλίες που καλύπτουν πάνω από 25 διαφορετικές καλλιέργειες φρούτων και λαχανικών. Πώς διασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων; Ελέγχοντας διαρκώς κάθε σπόρο που παράγουμε, ανταποκρινόμενοι στις υψηλές προσδοκίες που μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Κάθε σπόρος. Κάθε ποικιλία. Κάθε καλλιέργεια. Κάθε μέρα.
undefined
Επικοινωνήστε μαζί μας
Η Rijk Zwaan Hellas είναι μία θυγατρική που ανήκει αποκλειστικά στην Rijk Zwaan, μία διεθνή εταιρεία παραγωγής σπόρων κηπευτικών που εδρεύει στην Ολλανδία. Η Rijk Zwaan είναι αποκλειστικά οικογενειακή επιχείρηση και προς το παρόν ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες εταιρείες σπόρων κηπευτικών στον κόσμο.
undefined
Σπόροι
Οι σπόροι μας αποτελούν τη βάση για υγιεινά και ελκυστικά λαχανικά. Ο παγκόσμιος πληθυσμός συνεχίζει να μεγαλώνει και οι απαιτήσεις για τρόφιμα αυξάνονται. Γι' αυτό οι ειδικοί μας στις καλλιέργειες και στο marketing είναι σε στενή επαφή με ολόκληρη την αλυσίδα εμπορίας των κηπευτικών. Μελετάμε τις εξελίξεις της αγοράς, τις τάσεις των καταναλωτών και τις δημογραφικές μεταβολές ώστε να αναγνωρίσουμε τις σωστές προτεραιότητες και να σχεδιάσουμε τα κατάλληλα προγράμματα γενετικής βελτίωσης. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε και να εισάγουμε ποικιλίες που προσφέρουν λύσεις σε ποικίλες κοινωνικές προκλήσεις.
undefined
Λύσεις
Η Rijk Zwaan πιστεύει ότι για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, η χρήση κατάλληλων ποικιλιών λαχανικών και η κατάκτηση τεχνικών γνώσεων είναι απολύτως απαραίτητa. Έτσι, η δουλειά μας δεν σταματάει στην προμήθεια της καλύτερης ποιότητας σπόρων, αλλά και στην παροχή στους συνεργάτες και στους παραγωγούς μας εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων καθώς και στην ενημέρωση των τελευταίων εξελίξεων της Rijk Zwaan και των τάσεων της αγοράς. Ειδικότερα, προσπαθούμε πάντα να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας σε όλη τη διαδικασία ωσότου φτάσουν τα προϊόντα στους παραγωγούς και τους τελικούς καταναλωτές σε όλη τη χώρα.