Γιατί Rijk Zwaan

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι για εσάς και την επιχείρησή σας.

Rijk Zwaan Hellas

Μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίου κέρδους

Η Rijk Zwaan Hellas προσφέρει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών σπόρων κηπευτικών. Παρ΄όλα αυτά η σχέση με τους πελάτες μας δε σταματάει στην πώληση του σπόρου. Εκτιμάμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες και προσπαθούμε να χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κέρδους, υπό την μορφή μακροχρόνιων σχέσεων.

Εξατομικευμένες καλλιεργητικές συμβουλές

Η επιλογή της σωστής ποικιλίας απαιτεί εξατομικευμένη συμβουλή. Αυτή η καθοδήγηση απαιτεί γνώση σε βάθος, σύμφωνα με συγκεκριμένες συνθήκες ανάπτυξης και τις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς. Οι ειδικοί μας θα προτείνουν μια ποικιλία μόνο όταν οι ίδιοι είναι πεπεισμένοι ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την περίπτωσή σας. Είναι σημαντικό για εμάς ότι οι ποικιλίες μας στη συνέχεια θα φέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα, το οποίο είναι και ο λόγος που αφιερώνουμε αρκετό χρόνο στην προσπάθειά μας να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας. Χρησιμοποιούμε τη γνώση που έχουμε αναπτύξει οι ίδιοι για τους εαυτούς μας κατά τη διάρκεια της βελτίωσης των ποικιλιών μας.

Τι μπορούμε να προσφέρουμε σε εσάς;

 • έμπειρους ειδικούς επιστήμονες
 • προσκλήσεις για επισκέψεις σε αποδεικτικούς αγρούς και θερμοκήπια
 • ευκαιρίες ανταλλαγής ιδεών κατά τη διάρκεια των επισκέψεων των καλλιεργητών
 • αξιόπιστες πληροφορίες από τους πειραματικούς μας σταθμούς
 • εξατομικευμένες συμβουλές μέσω του εργαστηρίου χημικών αναλύσεων του Rijk Zwaan Hellas. Βρείτε πληροφορίες στο τέλος της σελίδας.

Εξισορρόπηση προσφοράς και ζήτησης

Στην Rijk Zwaan, οι γνώσεις μας δεν περιορίζονται στην καλλιέργεια. Όταν πρόκειται για τοποθέτηση και πώληση προϊόντων, οι διευθυντές πωλήσεών μας και οι ειδικοί marketing είναι πολύτιμοι συνεργάτες για τους καλλιεργητές. Συμβουλεύουμε τους λιανοπωλητές, τους μεταποιητές λαχανικών, τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και άλλους εταίρους της αλυσίδας τροφίμων με σκοπό να εισάγουν στην αγορά προϊόντα προστιθέμενης αξίας. Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τα εργαλεία που χρειάζονται για να ξεχωρίσουν στην αγορά. Έχουμε αναπτύξει καινοτόμες ιδέες marketing και ελκυστικές συσκευασίες. Στόχος μας είναι να αυξηθεί η παγκόσμια κατανάλωση λαχανικών δουλεύοντας μαζί με το σύνολο του τομέα.

Τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς;

 • έμπειρους διαχειριστές λογαριασμών οικονομικών συναλλαγών, αλλά και ειδικούς στο marketing και την αλυσίδα τροφοδοσίας
 • ένα μεγάλο διεθνές δίκτυο εντός της αλυσίδας διακίνησης κηπευτικών
 • υποστήριξη και τεχνογνωσία για την προμήθεια σπόρων υψηλής ποιότητας
 • εξέχοντα προϊόντα και ιδέες
 • πληροφορίες σχετικά με τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά
 • τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των καταναλωτών μέσω του Love my Salad

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ-ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα »