Ευκολία

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις Convenience ποικιλίες μας

Rijk Zwaan Hellas

Βελτιστοποιήστε την κερδοφορία σας

Η ευκολία είναι μία σημαντική τάση στα λαχανικά και επίσης αποτελεί έναν τρόπο να αυξηθεί η κατανάλωση λαχανικών. Η Rijk Zwaan έχει ένα καινοτόμο «χαρτοφυλάκιο» με ποικιλίες λαχανικών οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους παραγωγούς, τις εταιρίες επεξεργασίας και τους πελάτες τους ώστε να βελτιστοποιήσουν το κέρδος τους.

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά

Οι εταιρίες επεξεργασίας λαχανικών ενδιαφέρονται συγκεκριμένα για μείωση απορριμάτων, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ευκολότερη μεταχείριση και ελκυστικότερη εμφάνιση. Ο διεθνής τομέας «για την ευκολία» θεωρεί την Rijk Zwaan ως μία καινοτόμο εταιρεία, που προσανατολίζεται σε νέες λύσεις. Στο μαρούλι, η μηχανική συγκομιδή είναι μία σημαντική τάση που ελαχιστοποιεί την ανάγκη για εργοστασιακή επεξεργασία.

Συνεργασία

Το να αποφασίσεις για τη σωστή ποικιλία είναι θέμα συνεργασίας. Ανταλλάσουμε γνώσεις και εμπειρίες με τους συνεταίρους μας μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου με ειδικούς στον τομέα της «ευκολίας». Για να διασφαλιστεί η δημιουργία ενός επιτυχημένου τελικού προϊόντος, τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι εξίσου σημαντικά, όπως το χρώμα της ποικιλίας, η γεύση και η καταλληλότητα για πλύσιμο ή για μεγάλες περιόδους αποθήκευσης. Για παράδειγμα, μία καλλιέργεια υψηλής απόδοσης και φιλική προς τον χρήστη, είναι κάποιος άλλος σημαντικός παράγοντας.

Καινοτόμος γκάμα προϊόντων

Η Rijk Zwaan είναι ο ηγέτης στην αγορά μαρουλιού. Ένα παράδειγμα μίας επιτυχημένης καινοτομίας που συνδέεται με την ευκολία είναι το Knox, το μαρούλι μας με τον αργό ροζ μεταχρωματισμό μετά τον κοπή. Άλλα νέα προϊόντα είναι οι ποικιλίες μαρουλιού που είναι περισσότερο ανθεκτικές στη ζέστη και στις όξινες σάλτσες, που διατηρούν την τραγανότητα και το χρώμα τους όταν χρησιμοποιούνται ειδικά στα σάντουιτς. Μία ακόμα δημοφιλής καινοτομία είναι η Salanova, ένας τύπος μαρουλιού που χωρίζεται σε αμέτρητα μικρά φύλλα μόνο με ένα κόψιμο. Επιπροσθέτως, έχουμε αναπτύξει το Caribbean, ένα πεπόνι τύπου Cantaloupe με αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αποδοτικότητα χάρη στη λεία, λεπτή του επιδερμίδα και στη μικρή κοιλότητα στο εσωτερικό του καρπού.

Ενδιαφέρεστε και εσείς να δείτε πώς η Rijk Zwaan αυξάνει την ευκολία; Για τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Rijk Zwaan Hellas.