Βιολογικά

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις ποικιλίες μας για βιολογική καλλιέργεια

Rijk Zwaan Hellas

Εύρωστα φυτά

Η ζήτηση για βιολογικά λαχανικά αυξάνεται παγκοσμίως. Η Rijk Zwaan διευκολύνει τη βιολογική παραγωγή με ειδικές ποικιλίες και σπόρους που έχουν υψηλές ανθεκτικότητες και επιτυγχάνουν μία μόνιμα υψηλή ποιότητα. Αυτές τις αναπτύσσουμε με βάση την πολλών δεκαετιών εμπειρία μας και την ενημερωμένη γνώση μας πάνω στις βιολογικές μεθόδους παραγωγής, τη βιολογική αγορά και τη σχετική νομοθεσία.

Ειδικά για βιολογική παραγωγή

Οι ποικιλίες λαχανικών που η Rijk Zwaan αναπτύσσει ειδικά για την αγορά βιολογικών έχουν μεγάλη δυναμική, είναι παραγωγικές και πάνω απ΄ όλα, ανθεκτικές σε πολλές ασθένειες και παράσιτα. Όλα τα κηπευτικά για βιολογική παραγωγή χαρακτηρίζονται από ωραία γεύση, υψηλή ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής, διασφαλίζοντας μία επιτυχημένη καλλιεργητική περίοδο. Οι γενετιστές μας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα κάθε ποικιλίας. Για παράδειγμα, οι ποικιλίες αγγουριού blue leaf, οι οποίες είναι αναγνωρίσισμες από τα σκούρα–πράσινα φύλλα, έχουν μία εκ φύσεως υψηλή ανθεκτικότητα. 

Ευρεία γκάμα προϊόντων

Συνεχώς επεκτείνουμε τη γκάμα μας με ποικιλίες για βιολογική παραγωγή. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα από βιολογικούς σπόρους και από σπόρους που δεν έχουν χημική επικάλυψη. Οι βιολογικά παραγόμενοι σπόροι μας συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των πιστοποιημένων φορέων για βιολογική παραγωγή στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Παρακολουθούμε στενά και σε  παγκόσμιο επίπεδο τις αλλαγές της αγοράς και προσαρμόζουμε ανάλογα τις δραστηριότητες γενετικής βελτίωσης στις ποικιλίες μας.

Επίκεντρο ο πελάτης

Τα προϊόντα μας για βιολογική αγορά συχνά ξεχωρίζουν χάρη στην εντυπωσιακή, υψηλής ποιότητας εμφάνιση, όπως οι μελιτζάνες τύπου «Τσακώνικη». Αυτός είναι ένας μόνο τρόπος από τους πολλούς με τον οποίο εμείς ανταποκρινόμαστε στις προτιμήσεις των πελατών και εμπνέουμε τους πελάτες μας. Οι ποικιλίες μας για διαφορετικές περιοχές παραγωγής κάνουν δυνατή τη συνεχή παροχή βιολογικών προϊόντων όλο το χρόνο.

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες; Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στους αποδεικτικούς σταθμούς μας.

Για τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Rijk Zwaan Hellas.