Βόρεια Ελλάδα και Κύπρος στην Rijk Zwaan Hellas

Γεωπόνοι και παραγωγοί από τη Βόρεια Ελλάδα καθώς και από την εταιρεία Τεχνοχημική LTD που είναι ο συνεργάτης μας στην Κύπρο, μας επισκέφτηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Η Rijk Zwaan Hellas υποδέχτηκε στον Νέο Πειραματικό Σταθμό της γεωπόνους και παραγωγούς από τη Βόρεια Ελλάδα και την Κύπρο, όπου είδαν τα πειραματικά και τα αποδεικτικά μας σε τομάτα, αγγούρι, πιπεριά, καρπούζι και πεπόνι. Μάλιστα δοκίμασαν και καρπούς και τα σχόλιά τους ήταν εξαιρετικά. 

Επίσης συναντήθηκαν με την Ομάδα Παραγωγών Νότου όπου ενημερώθηκαν για την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας καθώς και για τα προϊόντα που παράγει. Ενδιαφέρουσες ήταν και οι εντυπώσεις και τα σχόλια από την καλλιέργεια του νέου βελανιδιού της Rijk Zwaan, Doricino RZ. 

Ακολούθησε επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ανατολής όπου οι ενδιαφερόμενοι είδαν τον τρόπο δημοπρασίας και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της ομάδας και του τυποποιητηρίου. 

Τέλος οι επισκέψεις σε παραγωγούς της περιοχής της Ιεράπετρας ήταν πολύ εποικοδομητικές καθώς αντάλλαξαν απόψεις και τεχνογνωσία αναφορικά με τις καλλιέργειες. Οι επισκέπτες μας εντυπωσιάστηκαν από τα νέα μας εμπορικά υβρίδια όπως το Mainalos RZ, μακρύ αγγούρι τύπου Jungla RZ, το Doricino RZ, νέο υβρίδιο τομάτας τύπου βελανίδι με ανεκτικότητα στην ίωση TYLCV, την Annenfeld RZ, μεγαλόκαρπη τομάτα καθώς και τη νεά μεγαλόκαρπη τομάτα 73-BF0981 RZ με ανοχή και στις δύο ιώσεις TYLCV & TSWV. 

Έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς αποκόμισαν μία ολοκληρωμένη εικόνα των προϊόντων και των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών.