Σχετικά με εμάς

Η Rijk Zwaan Hellas είναι μία θυγατρική που ανήκει αποκλειστικά στην Rijk Zwaan, μία διεθνή εταιρεία παραγωγής σπόρων κηπευτικών που εδρεύει στην Ολλανδία. Η Rijk Zwaan είναι αποκλειστικά οικογενειακή επιχείρηση και προς το παρόν η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία σπόρων κηπευτικών στον κόσμο.

Η Rijk Zwaan στην Ελλάδα

Η Rijk Zwaan Hellas ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016, στην Ιεράπετρα Κρήτης. Η ανάπτυξη και η επιτυχία της Rijk Zwaan Hellas έχει βασιστεί στις μακρόχρονες σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους ανερχομένους εταίρους, τους πελάτες και τους προμηθευτές της με τους οποίους συνεργάζεται ήδη από τον καιρό της Agrosystem Α.Ε. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Rijk Zwaan Hellas είναι η μοναδική εταιρική κουλτούρα της, που τοποθετεί τους εργαζομένους της στην καρδιά της επιχείρησης και επομένως στην επιτυχία. Με σκοπό να διατηρήσει και να συνεχίσει αυτό το κλίμα, η σύμπνοια και ο κοινός τρόπος σκέψης των εργαζομένων της είναι υψίστης σημασίας.

Η Rijk Zwaan στον κόσμο

Η Rijk Zwaan βάζει τους ανθρώπους στο επίκεντρο. Με περίπου 3.900 εργαζομένους σε πάνω από 30 διαφορετικές χώρες έχει αφιερωθεί στο να αναπύσσει προϊόντα και υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες της. Οι ενθουσιώδεις μας εργαζόμενοι και οι συνεχείς επενδύσεις που κάνουμε σε έρευνα και ανάπτυξη έχουν σαν αποτέλεσμα έναν πραγματικά υγιή οργανισμό. Είμαστε γνώστες της μεγάλης ευθύνης που φέρει αυτή η θέση. Επομένως, μαζί με τους εταίρους μας θέλουμε να προωθήσουμε ενεργά και να δώσουμε το έναυσμα για μεγαλύτερη κατανάλωση λαχανικών, συνδράμοντας στην καλύτερη διάθεσή τους.

Χρήστος Γκόγκας, γεωπόνος

Ένα προσωπικό στοίχημα - ανθρώπινες σχέσεις μαζί με δουλειά

Ο Χρήστος Γκόγκας συνεργάζεται με την Rijk Zwaan από το 1990, αρχικά μέσω του αντιπροσώπου του στην Ελλάδα, την “AGROSYSTEM Α.Ε.” και πλέον απο τον Ιανουάριο του 2016 ως ένα από τα πιο έμπειρα μέλη της Rijk Zwaan Hellas.

Διαβάστε την ιστορία του Χρήστου

Χρήστος Γκόγκας, γεωπόνος