Hero News_Tatayoyo_award 2024

Νέα - 10-06-2024

Οι επώνυμες γλυκιές πιπεριές της Rijk Zwaan έλαβαν υψηλή αναγνώριση στο Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITQI)

Την περασμένη εβδομάδα, η πιπεριά με την επωνυμία Tatayoyo και οι Sweet Palermo πιπεριές της Rijk Zwaan έλαβαν υψηλή αναγνώριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute - ITQI). Η αξιότιμη κριτική επιτροπή του ITQI, αποτελούμενη από πολλούς διάσημους σεφ, απένειμε υψηλούς βαθμούς στα προϊόντα της Rijk Zwaan. Η Tatayoyo πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία τριών αστέρων για την εξαιρετική της εμφάνιση, το άρωμα, τη γεμάτη γεύση και την υφή της. Οι γλυκιές πιπεριές Sweet Palermo έλαβαν επίσης εξαιρετική βαθμολογία, με την κίτρινη Sweet Palermo να κερδίζει επίσης τρία αστέρια. Αυτή η αναγνώριση ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη στρατηγική της Rijk Zwaan να υποστηρίζει αυτά τα προϊόντα με ένα brand name που επιτρέπει στην εταιρεία να αναλύει τα οφέλη τους σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Η εκρηκτική γεύση της πιπεριάς Tatayoyo αναγνωρίστηκε από το βραβείο του ITQI

Για δεύτερη φορά, η πιπεριά Tatayoyo πέτυχε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή του ITQI, η οποία αποτελείται από πάνω από 20 κορυφαίους σεφ. Αυτή η υψηλού κύρους αναγνώριση επαναεπιβεβαιώνει την έντονη γεύση της Tatayoyo, διακρίνοντάς τη από άλλες σνακ πιπεριές. Ένα άλλο πράγμα που ξεχωρίζει τη γλυκιά πιπεριά Tatayoyo από τις άλλες πιπεριές είναι το βολικό της μέγεθος, που ταιριάζει τέλεια στα τάπερ φαγητού. Έτσι, η Tatayoyo μπορεί να λανσαριστεί ως ένα προϊόν έτοιμο προς κατανάλωση ακόμα και στον δρόμο – όπως ένα μήλο – ή να σερβίρεται ως ένα υγιεινό κολατσιό.

Αναγνώριση για τις πολύχρωμες πιπεριές Sweet Palermo

Ενώ η πιπεριά Tatayoyo είναι τέλειο για σνακ, οι Sweet Palermo πιπεριές ξεχωρίζουν για την ευελιξία τους. Η ιδιαίτερη, πιο γλυκιά γεύση τους, σε σύγκριση με άλλες γλυκές πιπεριές, τις καθιστά αγαπημένο προϊόν των καταναλωτών. Η γνωστή κόκκινη Sweet Palermo, μαζί με τα άλλα χρώματα της σειράς (πορτοκαλί, σοκολατί), έλαβαν βαθμολογία 2 αστέρων από την κριτική επιτροπή ITQI με 88,4%, ενώ η κίτρινη Sweet Palermo πέτυχε μια εντυπωσιακή βαθμολογία 3 αστέρων, που σημαίνει ότι σημείωσε υψηλότερη βαθμολογία από 90%. Η Rijk Zwaan είναι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα, ειδικά για την κίτρινη Sweet Palermo, καθώς ταιριάζει απόλυτα στη φιλοδοξία της εταιρείας να προσθέσει περισσότερο χρώμα στο ράφι. Οι καταναλωτές βρίσκουν τις πολύχρωμες Sweet Palermo ιδιαίτερα ελκυστικές όταν συνδυάζονται με τη γνωστή κόκκινη Sweet Palermo.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την πιπεριά Tatayoyo ή τις Sweet Palermo πιπεριές, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον γεωπόνο σας από την εταιρεία μας.