Βιομηχανία τροφίμων

Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις ποικιλίες μας που αφορούν τη βιομηχανία

Rijk Zwaan Hellas

Εξειδικευμένες ποικιλίες για επεξεργασία

Τα επεξεργασμένα κηπευτικά αμέσως μετά τη συγκομιδή τους επιτρέπουν να διατηρούνται με τον βέλτιστο τρόπο. Κατεψυγμένα, κονσερβοποιημένα ή αποξηραμένα κηπευτικά αποτελούν τη βάση για ποικίλα, εύκολα στην προετοιμασία και υγιεινά γεύματα. Η Rijk Zwaan προσφέρει ποικιλίες που είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για άμεση επεξεργασία.

Έτοιμα για επεξεργασία

Οι ποικιλίες κηπευτικών μας για τη βιομηχανία επεξεργασίας έχουν υψηλή απόδοση, αποτελεσματικές ανθεκτικότητες ενάντια στις ασθένειες και καλή εσωτερική ποιότητα, πριν και μετά την επεξεργασία. Οι ποικιλίες μας για το βιομηχανικό τομέα είναι επίσης κατάλληλες για μηχανική συγκομιδή.

Επιπλέον είναι ευέλικτες, κάνοντάς τες να μπορούν να προσαρμοστούν στο σχεδιασμό προγραμμάτων στη βιομηχανική παραγωγή. Για παράδειγμα, αποδίδουν καλά κάτω από ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών κλιματολογικών συνθηκών και προσφέρουν ένα παρατεταμένο «παράθυρο» συγκομιδής (χάρη στην ικανότητά τους για υψηλή σταθερότητα παραγωγής).

Ορισμένοι τομείς της βιομηχανίας επωφελούνται επίσης από χαρακτηριστικά όπως η υψηλή συγκέντρωση φυσικών χρωστικών και αρωμάτων ή το υψηλό περιεχόμενο ξηρής ουσίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη βιολογική παραγωγή.

Πελάτες και η γκάμα των προϊόντων μας

Τα επεξεργασμένα λαχανικά είναι ένα αυξανόμενο κομμάτι για τα καταστήματα λιανικής και τις βιομηχανίες τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Κατανοούμε τις ανάγκες αυτών των μεμονωμένων πελατών χάρη στην εντατική επαφή μαζί τους. Αυτό μας επιτρέπει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις όσον αφορά τα προγράμματα βελτίωσής μας.

Συνεχώς επεκτείνουμε το εύρος των προϊόντων μας για τις βιομηχανίες προσθέτοντας περισσότερους τύπους λαχανικών. Δουλεύουμε στενά με τους πελάτες μας για να επιτύχουμε τα καλύτερα και τα πιο γευστικά προϊόντα μετά την επεξεργασία. Είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση για νέες εφαρμογές. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές ποικίλα και υγιεινά προϊόντα.

 

Ενδιαφέρεστε να ανακαλύψετε πώς η Rijk Zwaan μπορεί να ωφελήσει τις δραστηριότητές σας σχετικά με την επεξεργασία τροφίμων; Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας.

Για τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Rijk Zwaan Hellas.