Brand Label

Ποικιλίες για υδροπονική καλλιέργεια

Η Rijk Zwaan έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα φιλικών προς την υδροπονία ποικιλιών από φυλλώδη λαχανικά κατάλληλων για διάφορα συστήματα όπως πλωτές σχεδίες, σταθερά και κινητά συστήματα υδρορροών (NFT), με ή χωρίς τεχνητό φως, κάθετη γεωργία μονού/πολλαπλών επιπέδων και άλλες μεθόδους χωρίς χώμα.

Οφέλη υδροπονίας

undefined
Η γνώση

Κάθε υδροπονικό έργο είναι μοναδικό. Από την αρχική ιδέα μέχρι την κατανάλωση του τελικού προϊόντος: η αφοσιωμένη υδροπονική ομάδα της Rijk Zwaan με διαφορετικούς ειδικούς είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει στο υδροπονικό ταξίδι σας.

undefined
Ποιότητα

Κατά την ανάπτυξη ποικιλιών που μπορούν να καλλιεργηθούν σε νερό, η Rijk Zwaan δίνει προσοχή σε πτυχές όπως η γρήγορη και συμπαγής ανάπτυξη, η έλλειψη λεπτών άκρων στα φύλλα, η καλή ένταση του χρώματος στην περίπτωση των ερυθρών ποικιλιών, η υγιής και ομοιόμορφη εικόνα της καλλιέργειας και η ευκολία κατά την επεξεργασία και την συσκευασία.

undefined
Συνεργασίες

Η Rijk Zwaan συνεργάζεται στενά με παραγωγούς, μεταποιητές, προμηθευτές κηπευτικών, συμβούλους καλλιεργειών και επενδυτές για να διασφαλίσει ότι οι λιανοπωλητές, οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και οι μεταποιητές λαμβάνουν καθαρά και ελκυστικά προϊόντα με βάση το μαρούλι που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Η Rijk Zwaan ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με ποικιλίες που είναι κατάλληλες για καλλιέργεια σε θρεπτικό διάλυμα. Σε αυτό το διάστημα, έχουμε αναπτύξει μία ευρεία γκάμα από φυλλώδη λαχανικά που είναι κατάλληλα ειδικά για υδροπονικές μεθόδους παραγωγής.

Παγκοσμίως, η υδροπονική παραγωγή κηπευτικών όπως το μαρούλι γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και είναι ήδη κοινό σημείο αναφοράς για περιοχές όπως η Σκανδιναβία, οι Κάτω Χώρες, η Νοτιοανατολική Ασία, η Ρωσία, η Βραζιλία, η Ιαπωνία και η Αυστραλία. Στην περίπτωση των υδροπονικών καλλιεργειών, τα φυτά μεγαλώνουν σε υπόστρωμα και όχι στο έδαφος και τροφοδοτούνται με νερό που είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά.

Εξαιρετικά καθαρές, φρέσκιες ​​και σταθερές

Τα υψηλής τεχνολογίας συστήματα παραγωγής σε νερό καθιστούν δυνατή την παραγωγή μαρουλιού χωρίς τη χρήση προστατευτικών σκευασμάτων στις καλλιέργειες. Ως εκ τούτου, βοηθάμε τους παραγωγούς να επιτύχουν τα υψηλά επίπεδα ποιότητας που θέτουν οι λιανοπωλητές, οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης και οι μεταποιητές για καθαρά προϊόντα.

Την ίδια στιγμή τα φύλλα είναι απαλλαγμένα από άμμο, χαλίκια και βρωμιές και έτσι το μαρούλι δε χρειάζεται σχολαστικό πλύσιμο για να αφαιρεθούν τα υπολείμματα αυτά.

Δεδομένου ότι η μπάλα ρίζας παραμένει προσκολλημένη, το προϊόν μπορεί να πωληθεί ως «ζωντανό μαρούλι» με αποτέλεσμα να μένει φρέσκο ​​για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο φωτισμός LED που χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους καλλιέργειες επιτρέπει στους παραγωγούς να παρέχουν την ακριβή ποσότητα φωτός στα φυτά τους, ώστε να προκαλέσουν τη βέλτιστη ανάπτυξή τους. Τα προϊόντα μπορούν να καλλιεργηθούν ακόμη σε πολλαπλά στρώματα, τρόπος ο οποίος αυξάνει την αποδοτικότητα ως προς την επιφάνεια παραγωγής. Επιπλέον, η απόδοση είναι σταθερή επειδή η καλλιέργεια είναι λιγότερο εξαρτημένη από φυσικούς παράγοντες. Ως αποτέλεσμα, οι λιανοπωλητές μπορούν να συνεργαστούν ακόμα και με παραγωγούς από χώρες με φτωχές συνθήκες του εδάφους.Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ποικιλίες μας για υδροπονική καλλιέργεια;
general contact image
Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ποικιλίες μας για υδροπονική καλλιέργεια;
Rijk Zwaan Hellas