Γνωρίστε το Wokcue, την ποικιλία της Rijk Zwaan, ιδανική για τηγάνισμα
Εισάγοντας τις γεύσεις της σύγχρονης ασιατικής κουζίνας στις δυτικές γαστρονομικές εμπειρίες.
Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Wokcue
Ιδανικό για τηγάνισμα
Το αγγούρι Wokcue διατηρεί το σφικτό δάγκωμα, το σχήμα, τους χυμούς και την τραγανότητά του λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς του σε στερεή ουσία. Όλες αυτές οι ιδιότητες οδηγούν σε πολύ καλύτερη γεύση σε σύγκριση με ένα μακρύ αγγούρι, όταν αυτό ψήνεται.
Διακριτική εμφάνιση & λεία υφή
Τα αγκάθια του Wokcue το καθιστούν εύκολα αναγνωρίσιμο, χωρίς να προκαλούν ενοχλητική αίσθηση στο στόμα
Αναπτύχθηκε για θερμοκήπια υψηλής τεχνολογίας
Το Wokcue είναι μια ποικιλία αγγουριού με θηλυκά άνθη, μονόκαρπη και μπορεί να καλλιεργηθεί ως αγγούρι μακράς διαρκείας σε σύγχρονα θερμοκήπια κατά τη διάρκεια της άνοιξης, του καλοκαιριού και του φθινοπώρου.
Αγγούρι κινεζικού τύπου για τη δυτική κουζίνα
Στη δυτική κουζίνα, τα αγγούρια καταναλώνονται συνήθως ωμά, συχνά σε σαλάτες ή ως σνακ. Ωστόσο, στην ασιατική κουζίνα, τα αγγούρια χρησιμοποιούνται συνήθως σε τηγανητά πιάτα. Η υφή των αγγουριών που χρησιμοποιούνται στην ασιατική κουζίνα διαφέρει από εκείνη του ευρωπαϊκού "μακριού αγγουριού", καθιστώντας τα ιδιαίτερα κατάλληλα για τηγάνισμα. Το Wokcue προσφέρει την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τα πιάτα με αυθεντικές ασιατικές γεύσεις.