Γνωρίστε το Salanova®, το γευστικό, έτοιμο με μια κίνηση, μαρούλι!

Το ευέλικτο, εύκολο μαρούλι, που θα κάνει πιο τραγανή τη σαλάτα σας!

Ανακαλύψτε την επωνυμία Salanova®

Όλα για τα φύλλα

Το Salanova® είναι η εμπορική ονομασία για μια σειρά από μαρούλια. Η επωνυμία είναι συνώνυμο του νόστιμου, φρέσκου μαρουλιού που προσφέρει επιπλέον ευκολία χάρη στην αρχή "Ένα κόψιμο, έτοιμο", με αποτέλεσμα πολλά μικρά φύλλα. Η σειρά αποτελείται από διάφορους τύπους μαρουλιού, όπως το Salanova Butter και το Crispy. Διατίθενται όλα σε κόκκινο και πράσινο χρώμα και διαθέτουν εξαιρετικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τρεις έως τέσσερις φορές περισσότερα φύλλα από το κανονικό μαρούλι.

Έτοιμο με μια κίνηση

Με ένα μόνο κόψιμο στη βάση του, χωρίζεται σε άφθονα, ομοιόμορφα, μικρού μεγέθους φύλλα έτοιμα προς κατανάλωση.

Διαφορετικά σχήματα, χρώματα, γεύσεις και υφές στα φύλλα

Η γεύση και η υφή κυμαίνονται, από απαλή, λεπτή του "βουτυράτου" Salanova Butter εως την τραγανή μπουκιά του Salanova Crispy.

Το ιδανικό "ζωντανό" μαρούλι

Όλα τα φύλλα, από τα εξωτερικά ως τα εσωτερικά, έχουν βολικό μέγεθος, καθιστώντας το Salanova ιδανικό ως μεμονωμένο ή συνδυασμένο Salatrio μαρούλι.

Teenleaf™

Teenleaf™

Η αποτελεσματική λύση για φρεσκοκομμένες σαλάτες
Το Salanova® Teenleaf είναι η αποτελεσματική λύση για την αγορά φρεσκοκομμένων λαχανικών: μια γκάμα ποικιλιών με δυνατότητα μηχανικής συγκομιδής που είναι κατάλληλες για υπαίθρια καλλιέργεια ή για υδροπονική καλλιέργεια τεχνολογίας αιχμής. Καθώς αναπτύσσεται σε μεγάλη πυκνότητα και συγκομίζεται μηχανικά σε μεταγενέστερο στάδιο από το babyleaf, το Teenleaf δίνει μεγαλύτερες αποδόσεις, πιο δυνατά και χρωματιστά φύλλα, σε μικρό μέγεθος για εύκολη κατανάλωση.
Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις Salanova ποικιλίες;
general contact image
Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τις Salanova ποικιλίες;
Rijk Zwaan Hellas